Posted by : Unknown dimarts, 11 de juny del 2013

Les Aigües Termals
http://goo.gl/5Unrd
Banys d'aigües Termals
Es diu aigües termals a les aigües minerals que surten del consol, aquestes aigües procedeixen de capes subterrànies de la terra, es troben en una temperatura alcalde.
Les Aigües quins fill riques son de diferents components minerals, permeten la seva utilització a la Terapèutica com banys, inhalacions,  irrigacions, i calefacció.

Característiques Físiques de les Aigües Termals 

Hi ha dos tipus de aigües termals:

 - Les aigües magmàtiques: les aigües magmàtiques te en general temperatures majors dels 50 º C, els elements mes comuns de les aigües magmàtiques son: Fill arsènic, Bor, Brom, Coure, Fòsfor, Nitrogen 
 - Les aigües tel·lúriques: les aigües tel·lúriques filtrades posseeixen menor quantitat de mineralització que les aigües magmàtiques, els elements mes comuns de les aigües tel·lúriques son: Bicarbonats, clorurs, les vendes de calç, etc.
                  http://goo.gl/YOMlK
              Banys d'aigües Termals 

Beneficis de les Aigües Termals 
 L'aigua mineralitza i calenta de les termes té diferents efectes en el cos humà, les divideixen els beneficis de les aigües termals en tres:

        Biològica
        - Física i Química
        -Totes actuen al mateix temps.

El bany en aigües termals augmenta la temperatura del cos, matant tots els germens, entre els virus, augmenta la pressió hidrostàtica del cos, també augmenta la circulació sangínia i l'oxigenació. Aquest augment en la temperatura ajuda a dissoldre i eliminar les toxines del cos.

Informació: http://goo.gl/sa9mA


Opinió Personal:

M'ha agradat perquè sabia algunes coses sobre les aigües termals però ara en se mes, ara se quins tipus d'aigües termals hi han, perquè es fan servir, que fan, quines característiques tenen cadascuna, quins beneficis tenen, etc.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -