Posted by : Unknown dimecres, 12 de juny del 2013

Diferents Tractaments: Hi ha tres tipus de tractaments termals: hidroteràpia,tractaments de bellesa i els tractaments de sensacions, en cada un d’aquests tractaments hi ha diferents apartats:

Bany Hipertermal :http://goo.gl/V6XDg
Hidroteràpia 
Aplicacions Generals

- Banys de bombolles: consisteix en la injecció d’aire a la banyera que provoca l’agitació de aigua mineromedicinal, també provoca una suau estimulació mecànica útil en els pacients.

- Bany Hipertermal: Immersió en aigua mineromedicinal, amb aquest tractament s’obté la relaxació muscular, la sedació i la vasodilatació perifèrica, facilitant així la mobilitat articular.

- Dutxa de raig o escocesa: consisteix en uns raigs de pressió d’aigua termal que aplica el terapeuta sobre diferents parts del cos, estan especialment indicats per a relaxar la musculatura i tonificar l’organisme.

Aplicacions Locals

- Parafina (Maniluvi i Pediluvi): consisteix en un tractament aplicat a les mans o als peus. Consisteix en una immersió de les mans en un recipient de parafina a una temperatura de 40 a 45 graus. Aquest tractament produeix un efecte analgèsic i descontracturant sobre les articulacions de las mans.

- Parafang: aquest tractament es mescla de fang i parafang, s'aplica en forma de cataplasma i embolcall a la zona articular requerida, per mantenir la calidesa, produeix un efecte analgèsic, vasodilatador i relaxant sobre la zona aplicada.

Piscina Termal

- Bany general i de bombolles: Immersió a l’aigua mineromedicinal,aquest tractament es fa en una piscina dividida en tres zones: en una de les zones hi ha dolls a pressió, en una altra zona hi ha bombolles d’aire,en la ultima zona hi ha una zona per a la realització d’exercicis aquàtics.

Massatge

- Drenatge limfàtic: aquesta tècnica de masoteràpia, consisteix en
l’aplicació de maniobres per la eliminació de toxines de l’organisme, a través de la circulació limfàtica

- Massatge Relaxant: Tècnica de massoteràpia consistent en l’aplicació de maniobres suaus i necrosa-te’ns. Produeix una sensació de benestar i relaxació del cos. És el complement ideal als tractaments hidrotermals. 

Tractaments de bellesa  
Tractament de cara :http://goo.gl/Myyuo

Cosmètica facial

- Tractament d’ulls: aquest tractament utilitza la gama de productes Finders, per a eliminar suaument la tensió a aquesta zona i difuminar les petites línies alhora que hidratar. Elimina la pressió per a alleugerir mals de cap, calmar l’àrea dels ulls i eliminar toxines.

- Passadís d’Hidroteràpia: consisteix en l’aplicació de dolls d’aigua a pressió a la zona de les cames i turmells, alhora que es va caminant por sobre de pedra de canto rodat.

Cosmètica corporal 

- Embolcallament con argila negra: és un tractament de luxe per a tot el cos, aquest tractament utilitza argila mineral del Mar Mort, ric en 21 minerals i oligoelements. Es un tractament molt bo per a revitalitzar la pell cansada, millorar la circulació i alleugerir el dolor muscular. Relaxació pura per a al cos i la ment.

 - Estimulant a la sal: aquest tractament utilitza sal mineral pura del Mar Mort, oli de coco i vitamina E, aquest tractament estimula, disminueix la retenció de fluids, reafirma i rejoveneix la pell. 
Massatge de Xocolata :http://goo.gl/gB5gz
Tractaments de sensacions  

- Massatge de Xocolata: El cacau conté antioxidants i principis actius naturals que exerceixen efectes a tot l’organisme, el cacau te una acció suavitzant, nutritiva i hidratant, les sals minerals d’acció tonificant, i el taní d’acció aprimant. El seu alcaloide (la teobromina) ens ajuda a produir endorfines que ens fan incrementar l’activitat Serotonina, que és el neurotransmissor de la serenitat i el bon humor.
 - Or: Fruit del poder del sol, l’or i l’alga daurada, Spa Therapy Oro es converteix en una teràpia revitalitzant que cobreix la pell d’un suau vel daurat. Te el màxim glamour i sofisticació en dos productes corporals que protegeixen, estimulen i enriqueixen la pell, prevenint-la de l’envelliment. 

Informació: http://goo.gl/nPDTW

Opinió Personal: 
Aquesta entrada ha sigut molt fàcil perquè explicar alguns dels tipus de tractaments que hi han, la informació no ha sigut molt fàcil de trobar-la. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -