Posted by : Unknown dijous, 13 de juny del 2013

Les aigües termals es troben repartides pràcticament en tots els diferents punts del globus Són totes benèficioses. Segons la seva composició química, algunes son més sulfurades, altres més minerals, totes amb propietats diferents segons els seus components mes predominants.

Dipositis de Calcita a Huanglong (Sichuan, Xina). Foto per Lao Wu Zei
Segons el país, es pot veure una major o menor cultura hidrotermal, a Hongria es coneix molt del tema, i s'ha desenvolupat una indústria de turisme en salut que ha vist créixer els seus adeptes any rere any. El mateix passa a Mèxic, Xile, Perú i Brasil, on es troben nombroses reserves d'aigües termals que han estat condicionades amb instal · lacions, edificis i tecnologies que permetin lliurar un tractament integral.

Grand Prismatic Spring:

La més gran d'aigües termals d'Estats Units i el tercer més gran del món, el Grand prismàtic Spring al Parc Nacional Yellowstone és d'aproximadament 250 per 300 peus (75 per 91 metres) de mida i 160 peus (49 metres) de profunditat, descarregant aproximadament 560 galons (2.000 litres) de 160 ° F (71 ° C) d'aigua per minut. Els colors vius a la primavera que van del verd al vermell brillant i taronja són el resultat d'algues i bacteris pigmentades en els tapets microbians que creixen al voltant de les vores de l'aigua rica en minerals, la quantitat de dependents de color en la proporció de clorofil · la als carotenoides produïda pels organismes. El centre de la piscina és  estèril degut a la calor extrema.

Fotografia: Rock Magadelic y Bonnie Sue

Mammoth Hot Springs




També a Yellowstone, el Mammoth Hot Springs és la font més gran coneguda de carbonat del món. La característica més famosa a les deus és la Terrassa Minerva, una sèrie de terrasses de travertí que s'han creat durant milers d'anys com l'aigua calenta, es va refredar i dipositat carbonat de calci. Més de 2 tones desemboca a Mammoth cada dia en una solució. 



Blood Pond Hot Spring




Blood Pond Hot Spring és un dels "inferns" (jigoku) de Beppu, Japó, nou espectaculars aigües termals naturals que són més per veure en lloc de banyar-se. El "infern de sang estany" compta amb un estany d'aigua calenta, vermell, colors com a tals pel ferro en les aigües. És que sembla la més fotogènica dels nou inferns.








Glenwood Springs





Glenwood Springs, a Colorado, EUA, té la piscina natural d'aigües termals més grans del Món, amb un cabal de 143 litres / segon. Vostè pot banyar a la piscina terapèutica completa de minerals salada a 104 ° F (40 ° C), o nedar a la gran 98 ° F (36 ° C), piscina









Blue Lagoon

El spa Blue Lagoon geotèrmica és una de les majors atraccions d'Islàndia. Les aigües vapor són part d'una formació de lava, i una gran piscina s'escalfa amb l'aigua d'escorrentia d'una planta d'energia geotèrmica propera. Aigua sobreescalfada s'expressa des del terra prop d'un flux de lava i s'utilitza per executar les turbines que generen electricitat. L'aigua s'introdueix a la llacuna perquè els usuaris es banyen a les càlides aigües són riques en minerals com el sílice i sofre. El bany a la Llacuna Blava amb finalitats terapèutiques té fama d'ajudar a algunes persones que pateixen de malalties de la pell com la psoriasi. L'spa està situat en un camp de lava a Grindavík a la península de Reykjanes, al sud-oest d'Islàndia.




Jigokudani Hot Springs




El Jigokudani Hot Springs a la prefectura de Nagano, Japó és el més famós per les seves anomenats "micos de neu" - micos salvatges japonesos gaudir de les aigües naturalment calentes costat dels visitants humans. Més de cent macacos, viuen al Parc Jigokudani Mono, situat en una vall anomenat "Vall de l'Infern" de l'activitat volcànica observada allà.








Deildartunguhver



Font termal a Reykholtsdalur, Islàndia, es caracteritza per un cabal molt elevat per a les aigües termals (180 litres / segon) i l'aigua sorgeix a 97 º C, la primavera més flux de calor a Europa. Part de l'aigua s'utilitza per a la calefacció, sent corrent a 34 quilòmetres al Borgarnes i els quilòmetres 64 a Akranes.










http://top10.znoticias.com/las-7-fascinantes-aguas-termales-de-la-tierra

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -