Posted by : Unknown dijous, 13 de juny del 2013


Caldes d'Oviedo

Un dels grans atractius d'Aquaxana, el nou centre ecotermal de les Caldas de Oviedo és una piscina exterior climatitzada per l'acció de la calor d'aquestes aigües termals, que es pot utilitzar qualsevol dia de l'any, fins i tot a la nit. Es troba just al costat de Aquasfera una impressionant cúpula de 15 m d'alçada per 15 m de diàmetre on solen tenir lloc espectacles d'aigua, llum, color i so els caps de setmana i es dóna l'oportunitat als visitants de seguir diversos circuits termals a més de assaborir l'experiència Aquaplus entrant en contacte amb els quatre elements: Terra, foc, aire i aigua.



Les Caldas Villa Termal es va inaugurar en 2008 després d'una exhaustiva ampliació, modernització i rehabilitació de l'històric edifici que va albergar la Reial Casa de Banys d'Oviedo, de 1776. Es tracta d'un gran complex termal enfocat al benestar i la salut a 8 quilòmetres al centre d'Oviedo, en una vall a la vora del riu Nalón; integra tres instal·lacions úniques i un Hotel Balneari de cinc estrelles.






L'edifici principal és el Centre Termal El Manantial, amb espais abovedados en els quals s'integren piscines de contrastos, Termes de vapor i termes seques, jacuzzi, piscines de relaxació, llits de bombolles ...

A l'Àrea de Tractaments es pot gaudir de tractaments de benestar i bellesa personalitzats en cabines individuals o dobles: algues, rosa mosqueta, cítrics, antiestrès, Xocolateràpia ...







Balneari Lean de Fortuna (Múrcia)

Entre les moltes instal·lacions amb què compta el que possiblement sigui el més exclusiu i elegant entre tots els balnearis murcians s'inclouen diverses piscines termals amb vistes espectaculars al seu entorn natural però que tenen sobretot la virtut d'estar alimentades amb aigües a una temperatura entre i 37 graus.


El Balneari de Lean torna a enfundar de tradició, rescatant del més profund de les seves deus la bellesa de l'òpera. El 'santuari termal' vol que les extraordinàries qualitats curatives de les seves aigües termals no siguin l'únic atractiu per als seus clients i visitants.



Archena (Múrcia)

El rei dels balneari murcians ofereix per la seva banda dues immenses piscines exteriors obertes entre les 10 del matí i les 10 de la nit amb aigua termal activa, el que significa tot tipus de dolls. Es pot passar el dia per 8 euros (entre setmana) o 12,50 euros els dissabtes i diumenges.


El Balneari d'Archena és un complex termal de més de 200.000 m², situat a la província de Múrcia, Espanya. Enclavat en el Paratge Natural de la Vall de Ricote, al costat del riu Segura al seu pas per Archena, es tracta d'un hotel balneari a tan sols 24 km de Múrcia ia 80 km de l'aeroport d'Alacant, molt prop de la Costa Blanca, al Mar Menor, i pròxim a l'aeroport de Múrcia a San Javier.



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -