Posted by : Unknown dimecres, 12 de juny del 2013

Spa d'aigües termàls: http://goo.gl/y7nzQ
TERÀPIES MEDICINALS: hi han molt tipus de teràpies medicinals i alguns d'aquest són: 
TALASSOTERÀPIA:
La Talassoteràpia és la utilització simultània, sota la supervisió mèdica i amb un objectiu preventiu o curatiu, dels beneficis del medi marí que comprenen el clima marí, l'aigua de mar, els fangs marins, el plàncton termal, les algues i altres substàncies extretes del mar.

SPA - SALUS PER AQUAM 
L'objectiu del Spa és aconseguir el màxim grau de vitalitat, relax i salut. Per aconseguir-ho el Spa disposa d'un espai de benestar on són aplicats els tractaments que es realitzen amb aigua. Normalment també disposen de gabinet d'estètica i bellesa.   

Teràpies Alternatives :http://goo.gl/v0jyZ

BALNEARI - CENTRE TERMAL
Conjunt d’instal·lacions sanitàries en la que conflueixen
tres elements bàsics: aigua miner-medicinal declarada d'ús públic, instal·lacions adequades per a la correcta aplicació dels tractaments termals prescrits ( amb un equips mèdic i auxiliar que dirigeix la utilització dels mitjans) i servei personalitzat. 
FONT D'AIGUA MINER-MEDICINAL
Les aigües miner-medicinals són aquelles aigües d'origen subterrani, de la qual la seva composició físic-química permet la declaració d'utilitat pública.
BEAUTY FARM WELLNESS
Establiment modern del qual el seu objectiu principal és la prevenció, la cura del cos i els tractaments de bellesa, utilitzant per això aigua normal calenta i combinada amb olis essencials, algues i sals minerals. 

Informació: http://goo.gl/3JbqC

Opinió Personal: 
Aquesta m'ha agradat molt, la informació ha sigut bastant fàcil de trobar, les imatges també han sigut fàcil de trobar-les, ha l'hora de resumir que fa cada Teràpia Medicinal, ha sigut molt fàcil perquè a la pagina web t'ho explica molt bé. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -