Posted by : Unknown dimarts, 11 de juny del 2013

Aquest massatge consisteix en col·locar pedres calentes o fredes sobre algunes parts del cos per a donar lloc a la relaxació d'aquesta part corporal. Aquests massatges donen lloca a una millora de la circulació sanguínia  i de la hidratació de  la pell, a demés també hi ha una millora en la salut mental.

Aquestes pedres són d'origen volcànic, però a pesar de ser un tractament molt utilitzat actualment per spas i centres d'estètica, aquest no és un massatge actual sinó que ja provenia de molt abans, és recomanable que persones amb artritis o artrosis o facin servir per a millorar a combatre aquests problemes.

Com fer un massatge amb pedres.
-El primer pas es escalfar les pedres, per a poder escalfar les pedres es submergeixen en un cubell d'aigua calenta i donar-li la temperatura més còmoda per al massatge. Segons la zona corporal on es posaran les pedres poden ser d'un tamany o d'un altre.

-El segon pas és el de col·locació de les pedres abans de aquest pas, s'ha de lubricar la pell amb olis especials per a millorar l'efecte de les pedres, també s'han de col·locar les pedres en punts estratègics, que són aquells que alliberen el flux d'energia i que ajuden a la sanasió del cos. Aquests punts normalment són a les vertebres de l'esquena , articulacions i alguns tendons.

-També es pot fer un massatge més complet introduint altres massatges com ara un massatge suec.
-Finalment per evitar la inflamació de la pell s'ha d'alternar amb pedres fredes.

Opinió
Aquest massatge,m'ha semblat molt interessant, per la col·locació de les pedres en els punt estratègics i per que he aprés els efectes als qual dona lloca aquest tipus de massatge.









Foto de les pedres disposades en els punts estratègics.

Foto: http://andreasaracco.wordpress.com/2009/12/27/masaje-con-piedras-calientes/
Informació: http://es.wikihow.com/hacer-un-masaje-con-piedras-calientes

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -