Posted by : Jordi Marin dijous, 13 de juny del 2013

Termes de Montbrió
Les termes de Montbrió van ser descobertes al 1643, les quals van ser trobades a pocs minuts de algunes de les actuals millors platges com la Costa Daurada, La Pineda i ciutats com Tarragona o Reus.
Aquestes aigües termals van ser inaugurades al 1996 per Domènech Torm, les quals estan acompanyades d'un preciós jardí botànic, replet de plantes centenàries, al estar tant a prop de costes tan visitades es va convertir en aquests balneari tan esplèndid i reconegut.
Actualment està molt adaptada i dins de les Termes de Montbrió, tenen un seguit d'aigües de molts tipus com per exemple sòdiques, magnèsiques, carbonatades, clorurades i càlciques. També hi han un seguit de tractaments com saunes, dutxes, massatges, piscines i banys, junt també amb tractaments d'estètica variats.

Hotel Termes de MontBrió
Balneario Termes de Montbrió

Foto: Termes de Montbrió
Informació: Balneario Termas de Montbrió Información
http://www.balneariostarragona.com/termesmontbrio.html

Opinió personal: La meva opinió personal sobre les aigües termals de Montbrió es bastant bona, no coneixia aquestes termes i després de buscar informació sobre elles he vist que son unes termes molt bones, molt estètiques i relaxants.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -