Posted by : Unknown dijous, 13 de juny del 2013

Balneari De Lanjarón (Granada)

Aquest balneari es un entorn privilegiat, el Parc Natural de Serra Nevada, a la porta de l’Alpujarra (Granada). El Balneari de Lanjarón s’ha convertit en una destinació única per tindre cura del cos i de la ment, l’aigua de Lanjarón es considera l’aigua de la vida i de la salut. Des de 1770 aquest prestigiós centre balneoteràpies rep moltes visites curatives per la puresa de les seves aigües i la qualitat dels seus Tractaments.



Explicació del vídeo: 

Al començament d’aquest vídeo t’ensenya con es el Balneari de Lanjarón per fora, desprès t’ensenya com es una mica per dintre. En aquest vídeo surten alguns dels tractaments que tenen en aquest balneari de Lanjarón. Primer de tot surten dos persones a la piscina, aquest tractament es el del bany Hipertermal, aquest tractament consisteix en una immersió en aigua mineromedicinal, amb aquest tractament s’obté la relaxació muscular,la sedació i la vasodilatació perifèrica, gracies a aquest tractament es facilita la mobilitat articular. Surt un tractament de bellesa, surt un tractament de cosmètica facial que es diu Passadís d'hidroteràpia que consisteix en l’aplicació de dolls d’aigua a la zona de les cames i dels turmells. També surt un massatge a l’espatlla, i mes tractaments.
Balneari de Lanjarón (Granada): http://goo.gl/mLRgD 

Opinió personal:
Aquesta entrada ha estat molt fàcil, he buscat el vídeo l'he mirat i he explicat mes o menys tot el que assenyali al vídeo, els tractaments que surten, en què tracta cadascun dels tractaments, que fan al cos humà, etc .

Informació: http://goo.gl/vUGf9

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -