Posted by : Unknown dijous, 13 de juny del 2013

Arnedillo (la Rioja)

A la Rioja s'està produint un veritable renaixement del termalisme que culminarà amb la creació d'una Senda termal. Molt aviat es van a reobrir els balneari de Grávalos al municipi del mateix nom i de l'Albotea, a Cervera del Río Alhama encara l'indiscutible rei de 'les aigües calentes' d'aquesta comunitat autònoma serà sempre Arnedillo, famós des de l'antiguitat per les seves gorgs i basses amb propietats medicinals. Conegudes com Els Banys dels Pobres i recondicionats recentment, ofereixen aigües d'entre 35 i 40 graus durant tot l'any i són d'accés lliure encara que sense serveis. Molt prop d'elles, a l'altre costat del riu Cidacos, el Balneari Terma Europa d'Arnedillo compte a més de tot tipus de serveis i piscines interiors, amb dues piscines exteriors (una amb onades i una altra més relaxada) que s'alimenten amb aquestes mateixes aigües. Aquestes dues últimes formen part del que es coneix com a Parc Termal.

Balneari Terma Europa d'Arnedillo



El Balneari TermaEuropa Arnedillo, és en conjunt un espai de salut de gran utilitat en el tractament de malalties tals com el reumatisme, artritis, artrosi, bronquitis crònica, estrès i relax a general.






Els seus Aigües, de caràcter mineromedicinal brollen a una temperatura de 52,5 º C i estan classificades com clorurat sòdiques, sulfatat-càlciques i bromurades, riques en ferro i magnesi.


Banys de Tredós (Lleida)

És un balneari molt especial a 1740m, segurament el de més altitud de tot el continent, reserva una sorpresa en ple hivern. A més d'estades més convencionals ofereixen passar la tarda d'una forma única. Una moto de neu recull al client en el Barrage d'Aiguamòg a 1.300 metres cap a les cinc de la tarda per fer un circuit d'uns sis quilòmetres que acaba a l'hotel on li espera un caldet al costat del foc per entrar en calor. Després se e jacuzzi i sauna per després sopar ... abans de baixar de nou en moto de neu.li ofereix la possibilitat de seguir un circuit termal incloent un bany a la piscina d'aigua calenta exterior a més d


Banys de Tredòs
El balneari de Banys de Tredòs és el més petit d'Espanya, compost únicament per set habitacions, tres banyeres i una piscina termal. A aquest balneari s'arriba per un camí exclusiu que parteix des del poble de Salardú, al qual pertany.






Ver Arnedillo i Banys de Tredós en un mapa más grande


He aprés que hi poden haver aigues termals en ambients de temperatures molt baixes,  com és el cas dels Banys de Tredòs a Lleida. Un exemple és l'entrada de la meva companya Michaela sobre certs micos que habiten a Japó.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -