Posted by : Unknown dijous, 13 de juny del 2013

Termes d'Stabia

És l'edifici termal més antic de la ciutat ja que va ser construït al segle II aC Es va edificar sobre unes instal · lacions més antigues del segle IV o III i va ser reformat en diverses ocasions.

Termes centrals

Van ser ampliades després del terratrèmol de l'any 62 però mai van arribar a acabar-se. Eren exclusives per a homes, posseïen un ambient de banys de vapor amb aire calent i sec. Aquest complex, per la seva lluminositat i la seva amplitud i l'excel lent qualitat del material de construcció.

Les Termes del fòrum

Van ser construïdes al 80 a.C. per Lucio Caesius. A banda i banda del forn es trobaven les sales dels homes i les sales de les dones. A la palestra porticada s'accedia per la via de fòrum o mitjançant el vestuari dels homes i La volta està decorat amb baix relleus d'estuc.

Foto:
shortner.com/76n












Antigues termes de Stabia

Opinió
Des de el meu punt de vista hem sembla molt interessant la bona conservació de les runes després de l'explosió del volcà amb el cobriment de les termes per la lava. També m'agradaria afegir que no totes les parts de Pompeya estan desenterrades encara queden runes enterrades.
Informació:
http://latiumvetus.blogspot.com.es/2009/11/las-termas-de-pompeya.html

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -