Posted by : Unknown divendres, 7 de juny del 2013


Entenem per aigües termals a aquelles aigües que sorgeixen de la Terra de manera espontània i que posseeixen un alt nivell de mineralització així com també temperatures superiors als 5°C, la qual cosa fa que siguin en general aigües càlides o calents a diferència de les aigües marítimes o oceàniques. A causa d'aquests factors, les aigües termals són normalment vistes com aigües altament guaridores i terapèutiques que compleixen amb efectes rejovenidors i relaxants de la pell.


En ple mes de Febrer, el mes de l'hivern que comença a agafar color de primavera, començo a tenir ganes de barrejar amb l'aigua que forma part de tot el que m'envolta i que forma part de mi. El fred m'està passant factura i encara no he agafat cap refredat, tinc la veu d'un vell corsari modulada a base de rom. Avui diumenge prendré un bany als gorgs d'aigua termal que es troben al cor de la meva illa. No dubto que serà un moment d'autèntic plaer. Per als cabells he guardat un petit ou del meu últim robatori ... 
Anne

http://caboleeuwin.wordpress.com/2011/02/06/dia-99-aguas-termales-en-mi-paraiso/

Aquí  l'autora de la foto expressa el plaer i la relaxació que et transmeten les aigües termals, que són símbol de pau, tranquil·litat i relax. Les mateixes poden gaudir encara en èpoques hivernals a l'aire lliure ja que produeixen relaxació i protecció del fred al cos. Les aigües termals es classifiquen tant per la seva temperatura com també per la presència de minerals en la seva composició: ferro, clor, sofre, bicarbonat, sodi, calci, magnesi. Cadascuna d'elles compta amb propietats específiques i és recomanada per a certs tipus de dolors o molèsties ja que a més de ser relaxants, les aigües termals poden ser un important i molt natural mètode de sanació per algunes complicacions en la salut.



Visitar un lloc amb aigües termals és molt bo per diverses raons, ja que et serveix per a relaxar-te i oblidar-te una mica de l'estrès de la quotidianitat, a més la temperatura que es troba l'aigua serveix per millorar la circulació sangínia, per la qual cosa afavoreix la oxigenació dels teixits, gràcies a tot això les inflamacions baixen considerablement.

Les aigües termals és ideal per als esportistes, ja que ajuden a relaxar els músculs, pel que sempre és beneficiós quan els músculs estan sobrecarregats per l'excés de treball durant la temporada.

http://www.universalmen.es/el-beneficio-de-las-aguas-termales/

Hi ha dos tipus d'aigües termals d'acord al seu origen geològic, les magmàtiques i les tel·lúriques. El tipus de terreny del que apareixen és una de les principals diferències entre ambdues les aigües magmàtiques neixen de filons metàl·lics o eruptius, mentre que les tel·lúriques poden aparèixer en qualsevol lloc.

             

                   Tel·lúriques                                                    Magmàtiques


La característica principal de les aigües termals és que es troben ionitzades principalment per ions negatius, que són els que li permeten a l'organisme la plena relaxació.


http://www.definicionabc.com/geografia/aguas-termales.php
http://geosalud.com/aguas_termales/aguas_termales.htm
http://vidaok.com/aguas-termales.html
http://aguastermalesk.blogspot.com.es/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -