Posted by : Unknown dimarts, 11 de juny del 2013

Alemanya


En els diferents estats alemanys hi ha un gran nombre d'establiments balnearis, alguns basats en els projectes entorn de la Kurhaus i dels banys neoclàssics de l'arquitectura de Friedrich Weinbrenner, coneguts com Fiedrichsbad des de 1877 i renovats en 1981, amb les instal·lacions termals  Caracalla" inaugurades el 1985. Tots ells són construccions balneàries que troben a Baden Baden, ciutat coneguda com Estació Termal al sud de Alemanya, al costat del Rhin, la Selva Negra i la frontera amb França.



Baden-Baden, una ciutat alemanya situada a les vores de la Selva Negra, que constitueix un dels destinacions turístiques més elitistes del país germànic, en gran part, per les seves balnearis d'aigües termals, coneguts a tot el món.





Weisbaden, a la vora del Rhin, va ser residència dels prínceps de Nassau i capital de l'estat de Hesse. Disposa de vint fonts de categoria hipertermal, amb una surgència d'67 º C. És un centre famós per les seves fonts termals i disposa d'una important activitat balneària des del segle XVII. Bad Salzuflen, vinculat a la Universitat de Münster mitjançant un institut de medicina, és un dels centres balnearis més importants, el millor equipat i freqüentat per una clientela d'alt nivell. Bad Godesberg, també situada al riu Rhin, està pròxima a l'antiga capital de Bonn, i un dels seus principals visitants va ser Alexander von Humboldt. Dos balnearis significatius a Alemanya són l'estatal de Bad Nauheim, amb tractaments centrats en teràpies del tabaquisme i el balneari de Oberstdorf.


Termes de Weisbaden

http://www.trabajosporelmundo.com/news/alemania-agente-de-reservas-call-center-wiesbaden-espanol-nativo-ingles-y-aleman/

Les localitats balneàries més importants d'Alemanya son:
Bad Brückenau, Baden Baden, Weisbaden Aachen, Bad Salzuflen, Bad Godesberg, BadNauheim.





Roig: BadNauheim.
Blau: Baden Baden.
Groc: Bad Salzuflen
Verd: Bad Brückenau.
Lila: Weisbaden Aachen.
Morat: Bad Godesberg.



https://maps.google.es/maps?ct=reset&tab=ll





Àustria

A Àustria, l'emperador Francesc I, al segle XIX, incentiva la renovació de diferents centres balnearis. Bad Gastein, a Salzbourg, disposa d'una surgència natural d'aire calent amb emanacions gasoses de radó de les mines de Backstein, que s'usa per a tractaments reumàtics i que va ser visitada per Federeico III i Guillermo I de Prusia. Un altre establiment, Bad Ischl, va ser freqüentat pel emperador Francesc Josep, qui també va visitar localitats com Baden bei Wien,  en la qual se situen les instal · lacions del palau denominat Sauerhof, envoltat de jardins i l'activitat s'inicia al segle XIX. En aquest palau també hi ha referències d'haver allotjat a personalitats com Mozart, Beethoven o Schubert.


Casa de la cultura de Bad Ischl


Les localitats balneàries més importants d'Àustria son:
Bad Gastein, Bäclstein, Sauerhof, Baden bei Wien, Bad Ischl, Bad Ausee.






Roig: Sauerhof, Baden bei Wien

Groc: Bad Ischl.
Verd: Bad Aussee.
Blau: Bad Gastein.











Suïssa


A l'Europa central, Suïssa disposa de llarga tradició termal, amb Baden en primer lloc, amb dinou fonts i una surgència d'aigües a 48 º C. Té instal·lacions en espais tancats i a l'aire lliure i tot tipus d'equipament per al esbarjo i l'esport. Baden és l'estació termal referent com a lloc d'inici de haver experimentat tractaments de curació mitjançant els raïms. Així mateix, són destacables els balnearis de Pfäfers i de Bad Ragaz, per la seva situació paisatgística de singular bellesa i per estar suspesos entre les roques.





La tranquil·la i bonica zona de Baden ("Baños") és un dels balnearis més antics de Suïssa. Les propietats terapèutiques de les seves deus termals a guies sulfuroses, coneguts pels romans com "Aquae Helvetiae", s'aprofitaven ja en l'antiguitat.



http://serviajero.blogspot.com.es/2011/07/baden-suiza.html


Les localitats balneàries més importants de Suïssa son:
Baden, Pfäfers, Bad Ragaz, Yverdon, Rheinfelden, Bad Tarasp.



Ver Localidades Balnearias Suizas en un mapa más grande


En aquesta entrada he aprés la localització dels balnearis més importants a aquests països, i també les seves característiques. També he aprés a insertar un mapa de google maps mitjançant el codi html.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -