Posted by : Unknown dimarts, 11 de juny del 2013


Bèlgica

L'estació Belga de S.P.A és un dels centres que ja té renom a tot Europa al segle XVIII, tant per les seves aigües com pels serveis, amb els seus passejos, pavellons, galeries (entre elles la de Leopold II d'imatge cosmopolita) i el joc en els casinos, que atreu gent de l'aristocràcia, artistes i escriptors. La primera temporada va començar el primer de Maig, l'any 1857, i és en aquest any que es realitzen nombroses millores en passeigs i llocs de trobada i reunió, es reorganitza la banda de músics, s'incrementa l'oferta d'oci, diversions i carreres de cavalls amb premis de 6.000 francs de l'època.


La paraula spa presa del nom dels famosos deus minerals a Spa, Bèlgica. Els seus banys de minerals termals i terapèutics freqüentats des del segle 16, van convertir aquests llocs en un lloc de moda a nivell internacional. El seu nom es va fer tan conegut que la paraula spa s'ha convertit en un qualificatiu comú utilitzat per designar qualsevol centre de salut dedicat al benestar general fomentant la renovació de la ment, el cos i l'esperit, aquest procés s'aconsegueix a través d'una varietat de serveis professionals.

http://www.spabalnearios.net/tipos-de-spas-de-lujo-%C2%BFcuales-son-perfectos-para-ti/


Ver Localitats Balneàries Bèlgica en un mapa más grande

Portugal

A Portugal, hi ha també un nombre considerable d'establiments balnearis. Entre els més antics es troben les Termes de Chaves, les seves aigües termals tenen la temperatura més elevada de la Península Ibèrica. Les Termes de Vidago, posseeixen unes instal·lacions construïdes en 1910 i integrades amb un palau, com un dels moments de màxima esplendor de la "belle époque".






Termes de Chaves.







http://es.eurocidadechavesverin.eu/multimedia/ver-imagem/4bfe7740ad914/termas-de-chaves


Les localitats balneàries més importants de Portugal són:
Termas de Chaves, Termas de Vidago, Caldas de Felgueira, Vizela, Geres, Termas de Luso, Castelo de Vide.

Ver Localidades Balneàries Portugal en un mapa más grande

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -