Posted by : Unknown dilluns, 10 de juny del 2013

  http://goo.gl/GGAV3
El pintor Thomas Moran 
Thomas Moran
Thomas Moran es un pintor Amèrica i artista gràfic, especialitzat en paisatge. Els seus quadres mostren la seva grandesa, va néixer en Bolton ( Anglaterra) el 12 de Gener de 1837. Els seus pares van emigrar a EE.UU, cuan Thomas tenia nomes 7 anys. A principis de 1860 va viatjar per la Regió del Llac Superior, en el Nort de Michigan. Va pintar i va realitzar nombrosos esbossos sobre els paisatges dels Grans Llacs. De tornada a Filadèlfia va vendre Litografies dels Grans Llacs, els abans de iniciar altre Viatge,Chávez a Londres, les obres del famós paisatgista JMW Turner.

  http://goo.gl/SekKZ
El quadre de el Grand Canyon de Thomas Moran



Thomas Moran el Grand Canyon
Aquest pintor és un dels pintors que va pintar relacionat amb aigües calentes, Està especialitzar en paisatges en les seves obres i és conegut com artista del Far West. Dos de les seves obres més famoses pintades per ell van ser, “El Gran Canyon de Yellowstone” i “La sima del colorado”.


Opinió personal:
Aquest tema ma agradat perquè ara se molt mes sobre el pintor Thomas Moran, ara se quins quadres pinta, que s'especialitza sobre els paisatges, que es un pintor Amèrica i una artista gràfic. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Popular Post

Blogger templates

Codi QR

Codi QR

Blogger templates

Voki del Grupo

Comptador de Visites

Amb la tecnologia de Blogger.

Pages - Menu

Blog Archive

Seguidors

Blog Archive

Entrades populars

- Copyright © Aigües Termals -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -